Traductor

dijous, 13 de setembre del 2018

Inici de curs 2018-19

Hola estimats alumnes,

Hola estimats alumnes,
Un any més començam un nou curs. Esper que ho faceu amb il.lusió i ganes de passar-ho bé.

Com veis ara que ja sou grans començam a utilitzar ses noves tecnologies.

Aquest serà el vostre bolg on penjarem apunts, videos, imatges, etc. i així podrem fer s'assignatura encara més interessant i divertida.

És important que entreu a sa pagina per saber quines són ses novetat de s'assignatura.

Normes i criteris de s'assignatura:

Com a novetat dir-vos que enguany podreu entregar els treballs fets a mà, impresos o per correu electrònic a la meva adreça tlladoporquer@gmail.com

 Indepentdentment del mètode que empreu tindreu la mateixa nota si seguiu els criteris de correcció i netedat que se us exigeixen en totes les assignatures.

És important entregar els treballs en la data assenyalada. Per cada dia de retràs es restarà un punt de la nota final del treball. NO es podrà aprovar s'assignatura si no estan tots els treballs entregats.

Recordau així mateix, que cal dur una camiseta de recanvi i una mica de desodorant (que no sigui en spray) per canviar-nos després de classe i tenir així una correcte higiene corporal, evitar refredats, irritacions i per respecte als companys i professors que comparteixen aula amb nosaltres.

Si no duis sa camiseta entre 4 i 6 vegades durant un trimestre se vos restarà 1 punt a la nota final d'aquell trimestre, entre 6 i 10 vegades menys 2 punts i si no la duis més de 10 vegades es suspendrà l'avaluació.

Pel que fa a la uniformitat, recordar-vos que les sabates han de ser majorment de color blanc i hem de dur el xandall de s'escola o els calçons curts i sa camiseta de s'escola per poder fer classe

Apunts Capacitats Físiques Bàsiques

Hola estimats alumnes,
Aquí teniu els apunt sobre el primer tema que tractarem enguany: Les Capacitats Físiques Básiques.

Feis clic damunt el seguent enllaç per descarregar el mapa conceptual:

Apunts Capacitats Físiques Bàsiques

Quan el tingueu imprès o copiat recordau dur-lo a classe.

Toni.